zondag 30 augustus 2009

Recept dip voor het Broodje Dip

Hierbij de ingredienten voor HET broodje Dip zo het mij bekend is.

1 Pot Zaanse Mayonaise
2 Teentjes knoflook
20 ml. Gembersiroop
10 ml. Worcestersaus
90 gr. Fijn geraspte kaas
Provencaalse kruiden
Peper & Zout

Hussel alles door elkaar, de hoeveelheid provencaalse kruiden en zout en peper op je gevoel cq smaak doen.

Zelf maak ik echt gewoon de hoeveelheid van 1 pot Zaanse Mayonaise, vul na het maken de pot weer als zal het net aan passen hoor.
Mijn ervaring heeft geleerd dat het best lang houdbaar is.
Ik haal er altijd per keer uit wat ik nodig denk te hebben, leng het eventueel wat aan met wat melk als het iets te dik is naar mijn zin en dan lekker smullen.
Heerlijk met stokbrood of zoals ze het bij De Gelaarsde Kat doen met pistoletjes.

Groetjes van Simone

1 opmerking:

  1. Whaaaa!! Helemaal goed!! Dit was precies mijn bedoeling. Inderdaad nu maar hopen dat we een actief blog krijgen!!

    groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen